Vinn surfplatta på poker

Ibland dyker det upp möjligheter som man bara måste fånga. Möjligheter – vilka gör att vinna är ett måste. Att spela poker är inte bara roligt, det kan också leda till att plånboken går upp i vikt. Att pengarna på banken växer, och att du får möjlighet att köpa allt det där du drömt om. Men det är inte därför man spelar poker. Spelandet är en kick. Det är hjärnjumpa, och adrenalinet pumpar. Spänningen är ofta olidlig, och man kan inte annat än att hålla andan när spelet leder mot sitt slut. Det är roligt helt enkelt, och om man vinner pengar är det snarare än bonus, än anledningen till att en spelar. Har man riktigt bra med tur kommer det också ibland upp tävlingar utöver själva pokern, som gör att det blir ännu lite roligare att spela. Poker Loco har en sådan tävling just nu – och du har chansen att vinna en surfplatta! Och det är inte vilken surfplatta som helst. Det är en Nexus, den bästa surfplattan på marknaden. Så här skriver Metro om surfplattan:

Den har 7-tums skärm med 1280 x 800 pixlar (Ipad har 2048 x 1536 pixlar på 9,7 tum). Processorn är en Tegra 3 från Nvidia på 1,2 GHz. Den har 1 GB RAM och lagringsutrymme på antingen 8 eller 16 GB.

Flera tidningar har uppmärksammat surfaplattan, och googla vilka står bakom den, ska helt klart vara stolta över sin produkt! Så hur går man då tillväga för att vinna hem denna fantastiska produkt? Jo, du går in på Poker Loco och kvalificerar dig till Nexus Giveaway freeroll den 5 maj!